Monday, 15 August 2016

MUAR (BANDAR MUAR) - HOMESTAY NURHANEEMWELCOME TO NURHANEEM HOMESTAY


Berikut adalah beberapa gambar homestay kami :

 Rumah unit corner : Jika homestay kami yan anda pilih , anda pasti mudah untuk mencari kediaman tumpangan anda ini nanti . :)


Ruang tamu yang dilengkapi kemudahan televisyen , siaran Astro dan kerusi dan meja .Selesa .**Master bedroom : dilengkapi katil (Queen) almari penyimpan pakaian , bilik air , kipas serta aircond dan lampu yang berfungsi dengan baik.


Second room : Dilengkapi dengan katil (Queen) ,meja ,kerusi ,aircond dan bilik air .


Ruang tengah : Menghubungkan ruang tamu ke dapur dan juga tangga untuk ke tingkat atas . Terdapat juga bilik air .Third and forth room : Setiap bilik dilengkapi dengan 2 buah single bed untuk keselesaan keluarga . **

** Kedudukan perabot seperti kerusi dan meja mungkin berubah dari masa ke semasa .Akan tetapi kedudukan dan jumlah katil adalah sama. Diharapkan kepada para pelanggan untuk menggunakan segala kelengkapan dan kemudahan seeloknya bagi memudahkan para planggan lain menikmati keselesaan yang diberikan. :)

Jika anda masih berminat untuk membuat tempahan , sila hubungi : 
Encik Amir 013 - 62005001 (SMS/CALL)

Untuk maklumat lanjut tentang lokasi sila klik SINI .
Manakala maklumat pembayaran dan segala perincian kemudahan sekeliling , sila klik SINI .No comments:

Post a Comment

KAMI MENGALU-ALUKAN MAKLUMBALAS (FEEDBACK) DARI ANDA 😊

Assamualaikum dan selamat sejahtera , Sudan lama rasanya take update blog nurhaneem Home stay ni kan? Diharapkan dengan usaha ini makin...